MITT FÖRSTA RYMDBREV

fjaderpenna-9Fotbollshuliganer, shoppers, levande och döda.

Idag aktiverar jag en blogg, inte för att för att världen behöver en ny blogg, utan för att det är tillsynes meningslöst. Men ”en lycklig man har en mening med att allt är meningslöst” sjunger jag i dikten Tomma Boots På Väg Ut. Att göra någonting av Ingenting är tricket. Att göra guld av klibbiga sopor förträffligt.

Måhända skrifver jag en blogg för att få tiden att fly? Varje sekund jag griper gåspennan styr jag mot ovissheten. Frånkopplad ett jordeliv sår jag rymdfrön hos mina läsare. Jag siar inte om hur de kommer att landa, slå rot, eller bära månfrukt. Sporadiskt skall jag publicera mina illdåd.

Observationer av den allmänna idiotin, infall, fantasier och avrättningar skall smälta samman i en häxkittel. I bloggen tillåter jag mig att vara svulstig, ordrik, barock, emedan jag i min bokpoesi är sparsam. Att få det välkända att uppenbara det okända är min vision. Obsceniteten träda fram fullt avklädd.

Jag kan erbjuda häcklande, ironi och satir. Jag kan roa och oroa, bryta tillstånd av konformitet, ljuga mig blå eller grön. Hylla bloggar om mode och mat.

Väl mött i ”Bloggen rymdbrev från Jupiter.”

/iodine

Published by

Leave a Reply