MODESHOW MÄNNISKOR – PARTY

 

I dagens inlägg ska jag berätta hur man kan festa utan att vara där.

Jag skickar en representant till party A. Han liknar mig. Han säger de saker jag sa igår. Han kommer med bandspelare och kamera, fotograferar och intervjuar besökarna på party A och kommer tillbaka hem till mig med party A i koncentrat.

Veckan efter party A bjuder jag in människorna från party A till party B för att låta dem se, höra och uppleva, i ljud och bild, hur partyt var i förra veckan. Därefter upprepas samma sak igen. En vän till mig, en man som liknar mig, intervjuar besökarna på party B, dvs. mitt party, partyuppspelningen av party A.

Anledningen till en reproduktion av party A är naturligtvis behovet av en kontinuerlig serie upprepningar baserat på temat “Party”. Motivet är att ge besökarna en uppfattning om HUR party A har varit, VAD som har sagts och VEM som har sagt VAD. Partyuppspelning 1, dvs party B ger alltså besökaren möjlighet att gå igenom händelserna från party A, dvs partyt veckan innan.

Här kan festdeltagaren beskåda kopian av originalet och därigenom få en uppfattning om HUR hon själv agerat, HUR hon sett ut i bild och VAD hon har sagt till VEM. Poängen med själva partyuppspelningen av Party A är att ge festdeltagaren en automatisk anslutning till ytterligare en fest; ett party om partyt, en kopia av en kopia, en uppspelning av en uppspelning, en analys av party C.

Här träffas vi igen! Här spelas bandupptagningarna upp i slow motion. Här visas bilderna upp tagna med för hög hastighet för att registrera varje tecken på rörelse i rummet.

Nu har den lycklige festdeltagaren möjlighet att med en enkel handledning, tillsammans med välutbildad och rutinerad personal,få en gemensam och ingående analys och närstudie av “Allmäntill -ståndet” på det party hon ursprungligen bevistat.

Här fortlöper framställningen i en oavbruten följd av fester som länkarna i en kedja, i serie efter serie, utan avbrott eller uppehåll i jakten på den gudomligaste av fester − MODESHOW MÄNNISKOR PARTY.

 

Published by

Leave a Reply