MED VOODOO VINNER MAN VALET

4a sten

Här följer del 4 i min följetong av pressreleaser.

MED VOODOO VINNER MAN VALET

Ur pressmeddelande 4 (3 september 2018)

 iodine Jupiter är aktuell med En tjänstemans meditationer som kommer ut 17 oktober

 ”Tjänstemän och funktionärer har ett uppdrag. För att vinna riksdagsvalet tar vi de förbjudna riterna till hjälp. Häxkonster och voodoo är en del av planen.” säger chefen för affärsmagi i Jupiters nya bok.

 Kommunicerar från sin bunker                                                                                                                                    I En tjänstemans meditationer kommunicerar politikern Sten Hammar från sin bunker genom maskiner och datorer för att vinna en pågående valkampanj.

− Arméer av botar och falska profiler kommer ha liten betydelse för valutgången. Jag tror att valet kommer att vinnas genom statlig magi och hemliga riter. Det är sista chansen för partierna att vända opinionssiffrorna, säger iodine Jupiter med anledning av boken.

Recensionsex/ bilder skickas på begäran.

 

Bilaga. Bif. fil. PDF.

UTDRAG UR BOKEN:

Politikern: Du kanske undrar vad vi gör med de döda?

Väljaren: Ja, det gör jag verkligen.

Politikern: Vi återuppväcker döda socialdemokrater för att få fler väljare till riksdagsvalet. Gräv upp liket efter en partivampyr och tryck på magen, så strömmar friskt blod ur munnen. Liket är då väl bevarat och du kan göra vad du vill med den döda kroppen.

Väljaren: Menar du sex och sånt?

Politikern: Utnyttja, penetrera, skövla! Gör vad du vill. Bara du får dem att välja oss på valdagen.

Bleka och med uppspärrade ögon samlas de vid valurnorna. De kallas zombies. De kommer med utsträckta armar. De kommer för att rösta.

 

En tjänstemans meditationer består av  fiktion, prosa och lyrik.  Ges ut av MultiMedia Movement.

Recensions- och utgivningsdatum 17 oktober 2018

 

 

Published by

Leave a Reply