RAPEPLAY (LEJONKOSTYMEN och FLICKAN)

man med lejonNär joggingflickorna dök upp i slottsparken var Alexander förberedd, inköpen gjorda och tänderna vässade. Maskeradkostymen hade varit dyr att hyra för en dag. Men det var den värd, tänkte han, när han såg dem komma med lätta steg uppför slänten. De liknade spensliga rådjur eller gaseller där de sprang i flock. Han lockades av bytet, flickdjuret och såg fram emot att utdela det förödande bettet.

attack kostymen

Ovanpå kläderna tog han på sig lejonkostymen och gömde sig bakom en tjock ek och några buskar. Flickorna närmade sig. Solen stod lågt, det började skymma. Sommarängen väntade på dem. Flickan som han i förväg valt till offer sprang bakom de andra. Avståndet ökade gradvis Han kunde se på håll att den tilltänkta, hon med uppsatt hår i svans, började bli trött och sackade efter. Joggarna skulle snart passera platsen där han stod redo att gå till attack.

målad skog 2

Då de kommit i nivå med trädet utropade han med fasansfull kraft –Venus Astarte – så att löven rasslade och marken skälvde. Vigt kastade han sig fram ur skuggan för att fånga flickan längst bak i truppen. Med ett fast grepp släpade han in flickdjuret i buskagaget och drog henne tätt intill sig. Hon kunde känna lejonmannens svettdoft när han satte tänderna i strupen. Med spelad rädsla försökte hon avge ett skri, men som dämpades av en stor tass som täckte hennes mun. Ingen i gruppen hade märkt nåt utan joggade vidare med hörlurar och musik.

Efter närkampen hade hon hade inga krafter kvar när hon bönade och kved. Med hårt åtdragna rep, hastigt virade runt handleder och vrister, försökte hon lojt frigöra sig. Men de snabbt rusande endorfinerna i hjärnan hade kommit med belöning. Vetskapen om vad som väntade ingav lugn, välbehag och lycka. Smärta och kontroll fick henne att uppleva sensationer. Hon hade så länge hon kunde minnas älskat att agera offer, slippa huvudrollen, känna ett fast grepp runt halsen. Hon låg helt stilla, som död, fast med tårar av förtjusning.

I erigerat vredesmod tryckte mannen med lejonkostymen ner hennes ansikte i gräset. Hans penis dunkade hårt. Han visste var han skulle ställa den. Hon förfasades med dold upphetsning. Flickdjuret kände sina gränser. Spelplanen var bestämd och hon kände tillit till förövaren.

”Jag tog med kaffe och bullar”, sa Alexander med ett sadistiskt clownflin.” ”Vi äter klart, sen går vi hem och leker mer rapeplay ”, sa hon. En ny kväll av utlevelse väntade.

De packade ihop och begav sig hemåt.

 

Published by

Leave a Reply